Bursa İznik'te Rüşvet Operasyonu

Bursa İznik'te rüşvet operasyonu yapıldı. Operasyonda orman kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 12 kişi Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındılar.

27 Eylül 2018 Perşembe 16:58
Bursa İznik'te Rüşvet Operasyonu

Bursa'nın İznik ilçesinde orman kaçakçılığı ve rüşvet iddaasıyla Jandarma ekiplerinin 4 aydır takibe aldığı 12 kişi Jandarma Asayiş Ekipleri tarafından 10 ayrı noktaya düzenlenen operasyonda gözaltına alındılar. Gözaltına alınan 12 kişiden 6'sının İznik Orman İşletme Şefliği'nde görevli oldukları belirtildi.

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdikleri eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin alınması için Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürülürken, olayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108