Bursa İznik'te Bir Şahıs Barakada Ölü Bulundu

Bursa İznik'te 70 yaşındaki 3 çocuk babası yaşlı adam İznik Gölü kıyısında yazlık olarak kullandığı barakada ölmüş halde bulundu.

07 Ekim 2018 Pazar 21:16
Bursa İznik'te Bir Şahıs Barakada Ölü Bulundu

Bursa İznik ilçesinde Yenişehir Kampı mevkisinde meydana gelen olayda, 70 yaşındaki adam dün gece yazlık olarak kullandığı barakada kalacağını belirterek evden ayrıldı. Bugün yaşlı adamdan haber alamayan yakınları adamın dün gece kaldığı barakaya gittiler. Barakaya giden yakınları yaşlı adamın yatakta cansız olarak yattığını gördüler. Bunun üzerine Jandarma ve Sağlık Ekipleri'ne haber verdiler. İhbarı alan sağlık ekipleri olay yerine geldiklerinde yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirlediler.

Yaşlı adamın öldüğünün belirlenmesinin ardından Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından yaşlı adamın cansız bedeni ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ekipler olayla ilgili soruşturma başalttılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108