Bursa'da Börekçi Dükkanını Kurşunladılar

Bursa'da meydana gelen olayda kar maskeli bir şahıs börekçi dükkanına kurşun yağdırdı.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 08:42
Bursa'da Börekçi Dükkanını Kurşunladılar

Bursa İznik ilçesi Atatürk Caddesi'nde saat 02.10 sularında yaşanan olayda, içerisinde 3 kişinin bulunduğu beyaz renkli ticari araç Atatürk Caddesi'nde bulunan börekçi dükkanının önünde durdu.

Duran araçtan inen kar maskeli bir şahıs elindeki slahla börekçi dükkanına 6 defa ateş etti.

Olay esnasında ticari araç hızlı olay yerinden uzaklaşırken, silahla börekçi dükkanına ateş eden şahıssa koşarak olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerde börekçi dükkanına 6 kez ateş edildiğini ve börekçi dükkanına yakın bir otoparkta silah ve kar maskesi buldular.

Olayla ilgili araştırmalar devam ediyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108