Başkan Sargın Emekçilere Teşekkür Yemeği Verdi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın 9 günlük Kurban Bayramı süresince çalışarak 527 ton atığı ilçeden toplayan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile yemekte bir araya geldi.

28 Ağustos 2018 Salı 20:38
Başkan Sargın Emekçilere Teşekkür Yemeği Verdi

İznik Belediyesi Eko Turizm Tesislerinde gerçekleşen akşam yemeğine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri, Temizlik İşleri Sorumlusu Kadir Durmaz ve Temizlik İşleri Personeli katıldı.

527 TON ATIK TOPLANDI

Mesai arkadaşlarıyla tek tek tokalaşarak teşekkür eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın burada yaptığı konuşmasında “Değerli mesai arkadaşlarım öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Ben 4 yılı aşkın süredir İznik’te Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu süre içerisinde özellikle bayram zamanlarında yoğun bir şekilde çöp ve atık şikâyetleri alıyorduk. Bu bayram siz değerli mesai arkadaşlarımızın gayreti ve sistemli çalışması ile bana hiçbir şikâyet ulaşmadı. Ben bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlarım biliyorsunuz ki bizim atıklarımız tartılarak ilçemizden naklediliyor. Bu 9 günlük sürece ilçemizden 527 ton atık toplanarak nakil edildi. Biz hemşerilerimiz de verdiğimiz sözde İznik’in doğasından, o dağlarından o çöplüğü kaldıracağız demiştik. Ve şükürler olsun sizler ile birlikte bu alan yeşil alan oldu” dedi.

Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut da konuşmasında “Arkadaşlar yaptığınız iş zor bir iş. Yaptığınız iş aslında görünmeyen bir iş. Süpürüyorsunuz arkanızdan 5 dakika sonra ağaçlardan yapraklar düşüyor. Bu yüzden hakikaten işiniz zor. Ama kadrinizi kıymetinizi İznik şuan biliyor. Bu bayramda bizlere değişik alanlarda istek ve şikayetler geldi. Ama temizlik ile ilgili hiçbir şikayet gelmedi. Temizlik İşleri işini tam yaptı. Hepinizden Allah razı olsun. Bu tip organizasyonlarla belediye personelimizin yönetim kadrosuyla bir araya gelmesi de örnek bir davranış.Bu vesile ile Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

İznik Belediyesi Eko Turizm Tesislerinde gerçekleşen akşam yemeği Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yaptırmış olduğu dua ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108