Başkan SARGIN'dan Kent Konseyine Sürpriz Ziyaret

İznik Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın, iş başında ki Kent Konseyi Yönetimine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

26 Nisan 2017 Çarşamba 09:18
Başkan SARGIN'dan Kent Konseyine Sürpriz Ziyaret

Başkan Sargın İznik Kent Konseyi'nden 20-24 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası İznik Kültür Sanat Çini Festivali hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Osman Sargın'nın çat kapı ziyareti ile memnun olduklarını dile getiren İznik Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Çandar ve yönetimi Başkan Sargın'a teşekkürler ettiler.

İznik Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden İznik Kent Konseyi yönetimi bir çok alanda ilçenin kültürel ve sanatsal yönden gelişimine katkı sağlayacak hizmetlerine devam ediyor. Son olarak İznik Belediyesi İş Hanında toplanan Kent Konseyi yöneticileri önümüzde ki günlerde gerçekleştirecekleri Anneler Günü etkinliği ve  Uluslararası İznik Kültür Sanat Çini Festivali hakkında istişare toplantısı yapmak üzere bir araya geldiler.Toplantıya sürpriz bir ziyaret yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın toplantıya eşlik ederek bilgi aldı.

Başkan Sargın burada ki açıklamasında "Bir çok alanda faaliyetlerine devam eden kent konseyimizi kutluyorum.Gece gündüz demeden ilçemizin kültürel ve sanatsal alanda gelişimi için çalışıyorlar.İnşallah bizlerde hep birlikte güzel işlere imza atacağız.

Önümüzde ki günlerde gerçekleşecek olan Anneler Günü etkinliği ile Uluslararası İznik Kültür Sanat Çini Festivali de bu etkinlikle artarak devam edecek.Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

İZNİK BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
İznik Belediye Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108