Down sendromlu çocuklar Kartal’da müziğin ritmini keşfedecek

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nde Down Sendromlu Çocuklar Vurmalı Çalgılar Ritim Atölyesi için başvurular başladı.

31 Mart 2022 Perşembe 10:48
Down sendromlu çocuklar Kartal’da müziğin ritmini keşfedecek

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nde Down Sendromlu Çocuklar Vurmalı Çalgılar Ritim Atölyesi için başvurular başladı.

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi, resim ve müzik eğitimleri ile genç yeteneklerin ortaya çıkarılmasına destek verirken, şimdi de down sendromlu çocukların sanatsal yeteneklerini desteklemek için ritim atölyesi açıyor.

15 yaş üstü down sendromlu çocukların sanatsal yeteneklerini desteklemek amacıyla açılacak olan Kartal Belediyesi Sanat Akademisi Down Sendromlu Çocuklar Vurmalı Çalgılar Ritim Atölyesi’nin kayıt başvuruları başladı. Başvuru kayıtları, 1 -30 Nisan 2022 tarihleri arasında 0216 2806070/ 0216 2806304 numaralı telefonlardan yapılabilecek.

Başkan Gökhan Yüksel: “Ritm atölyesi çocuklarımızın sanatsal yeteneklerini ortaya çıkaracak”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de Sanat Akademisi bünyesinde açılacak olan ritim atölyesi ile ilgili olarak ebeveynlere çağrıda bulundu. Başkan Yüksel, “Müziğin her insan üzerindeki gücü kaçınılmaz bir gerçek. Biz de down sendromlu çocuklarımızın sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla bir ritim atölyesi açıyoruz. Çocukların müzik duyguları ve çeşitli ritim çalgılarına karşı gücünü keşfetmelerine destek olmak istiyoruz. Bu yüzden de ebeveynlerimize çağrıda bulunarak ritim atölyesine başvurularını yapmalarını temenni ediyorum. Müziğin çocuklar üzerindeki özgüvenlerini kazanabildikleri gerçeğinin de farkında olarak çocuklarımızın ortaya koyacağı ritim atölyesindeki dinletilerini izlemek için de gün sayıyor olacağım” ifadelerini kullandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108