Yenice'ye Su Deposu Müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, İnegöl Yenice’de inşa edilen, ‘Yenice Su Deposu ve İsale Hattı’ ile mahallenin su ihtiyacına cevap verilmesi hedefleniyor.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 20:37
Yenice'ye Su Deposu Müjdesi

BUSKİ, Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla çalışmalarına hızla devam ediyor. Kentin her köşesinde, kesintisiz ve temiz içme suyu temini için çalışmalarına devam eden BUSKİ, İnegöl’ün Yenice Mahallesi’nde 2 bin 500 metreküp hacme sahip su deposunu da faaliyete alıyor. Depoya gelen terfi hatları ile tahliye ve şebeke hatları dahil olmak üzere toplam 10 kilometrelik hattın yenilendiği yatırım, yaklaşık 4 milyon TL değerinde.

Bursa’nın her mahallesine, sağlıklı suyun ulaştırılması için içme suyu yatırımlarına büyük önem veren BUSKİ tarafından, Yenice’de inşa edilen su deposuyla halkın su sıkıntısı çekmeyeceği de müjdeleniyor. Bursa’da hizmetin en iyisini sunabilmenin gayretiyle çalışmalarına hız veren BUSKİ, kentte ilave su deposu inşaatlarına da devam ediyor.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108