Yeni Mahalle’ye 3 Dönümlük Yeni Yaşam Alanı

İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle’de 3100 m2 alan üzerinde 36 araçlık otopark, çocuk oyun alanı, fitness aletleri ve yeşil alanın bulunduğu yeni bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalara başladı.

10 Eylül 2017 Pazar 22:25
Yeni Mahalle’ye 3 Dönümlük Yeni Yaşam Alanı

Şehrin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalarla İnegöl’ü modern bir kente dönüştüren İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle Has Bahçe Sokakta 3100 m2 alan üzerinde bölge halkına yeni bir yaşam alanı oluşturacak peyzaj çalışmasının startını verdi. Otopark kısmı büyük ölçüde tamamlanan düzenlemelerin 1 ay içerisinde tamamlanması ve bölgenin 3 dönümlük yeni bir yaşam alanına kavuşması planlanırken, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu bugün çalışmaları yerinde inceleyerek proje hakkında açıklamalarda bulundu.

İNEGÖL BELEDİYESİ 7/24 ÇALIŞIYOR

İnegöl Belediyesi olarak haftanın 7 günü 24 saat esaslı çalıştıklarını ifade eden Kansu, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle yeşil alanlar, yabani otlarla bayramdan sonraki genel temizliğimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir yandan da Park Bahçeler Müdürlüğümüz Cerrah’ta, Yenice’de, Yeni Mahalle’de, Akhisar’da, şehrin dört bir yanında yeşil alanlar, parklar, çocuk oyun alanları ve fitness alanlarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün şuanda Huzur Mahallesinde sathi kaplama çalışmaları da devam ediyor. Bugün de Yeni Mahalle’de düzenleme çalışmaları devam eden Esenler Caddesine paralel Has Bahçe Sokaktayız” dedi.

Burada şuanda 3100 m2 alan üzerinde 36 araçlık otopark, çocuk oyun alanı, fitness aletlerinin bulunacağı alan ve yeşil alanın bulunacağı güzel bir peyzaj çalışması yapıldığını kaydeden Kansu, “Bu uygulamanın belediyemize maliyeti yaklaşık 245 bin TL olacak. 610 m2’lik yeşil alanda ıhlamur, akçaağaç, dış budak ve çınar ağaçları yer alacak. Buradaki mahalle sakinlerimizin gerek sosyal alanlarının oluşması açısından gerekse de çocuklarımızın eğlenebilecekleri bir çocuk oyun alanı oluşması açısından nezih bir park çalışması yapıyoruz. İnşallah burası mahalle sakinlerimiz tarafından da güzel bir şekilde sahiplenilir ve korunur ve mahalle sakinlerimiz güzel bir şekilde kullanırlar” diye konuştu.

1 AY SONRA HİZMETE GİRECEK

Adil Kansu, Yeni Mahallede bulunan vatandaşlara parkın hayırlı olmasını dileklerini ileterek parkımız yaklaşık 1 ay sonra tamamlanarak hizmete açılacağını da duyurdu.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108