Otobüs kazasında ölen genç kadın ikizini yalnız bıraktı

Bursa'da otobüs kazasında hayatını kaybeden Leyla Yalçın, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

08 Mart 2017 Çarşamba 15:15
Otobüs kazasında ölen genç kadın ikizini yalnız bıraktı

Yalçın'ın ailesi ve ikiz kardeşi cenazede büyük üzüntü yaşadı.

Dün Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen ve 7 kadın işçinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin de yaralandığı otobüs kazasında ölen 32 yaşındaki Leyla Yalçın, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Selin ve Tuana isimli iki kız çocuğu olduğu öğrenilen Leyla Yalçın'ın cenaze namazına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzioğlu da katıldı.

Kemerçeşme Mahallesi'nde bulunan Pancarlık Camii'nde kılınan cenaze namazında, Leyla Yalçın'ın eşi Sunay Yalçın, annesi Ümmügül, babası Remzi Vatan ve ikiz kardeşi Levent Vatan ayakta durmakta zorlandı.

5 yıldır fabrikada çalışan Yalçın'ın ikiz kardeşi Levent Vatan zor anlar yaşadı. Cenaze Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Otobüs KazasıIkiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108