İTSO Yönetimi'nden teröre kınama

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu tarafından, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı sert bir dille kınandı.

13 Aralık 2016 Salı 17:32
İTSO Yönetimi'nden teröre kınama

Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, terör eylemleri ile Türkiye'nin birlik, beraberliğinin ve huzurunun bozulmasının hedeflendiğine dikkat çekildi.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü İTSO Yönetim Kurulu toplantısının son bölümünde ülkede yaşanan son olaylar değerlendirildi. Toplantıda söz alan İTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye'nin önünü kesmek isteyen güçlerin ülkede çeşitli senaryoları üst üste uygulamaya koyduklarını bu senaryolar ile Türkiye'nin ekonomik açıdan zor duruma düşürülerek kargaşa oluşturulmak istendiğini belirttiler.



Güvenlik güçlerinin bir taraftan Doğu ve Güneydoğu'da diğer yandan da sınır ötesinde operasyonlar yaparak terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele verdiği ve köşeye sıkıştırdıklarını vurgulayan İTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye'ye karşı ekonomik alanda da bir dizi baskı yapılmak istendiğini söylediler. Tüm bunların Türk Milletinin ortaya koyduğu ortak irade ile boşa çıkarıldığını ifade eden İTSO Yönetim Kurulu üyeleri, kırsalda zor duruma düşen terör örgütlerinin büyük şehirlerde yaptıkları terör eylemleriyle güvenlik güçlerini ve sivil insanları hedef alarak Türkiye'yi zafiyete düşürmek istediklerini belirttiler. Bunun son örneğinin Cumartesi, günü İstanbul'da yapıldığını ve onlarca güvenlik görevlisinin ve sivilin bu saldırıda şehit edildiklerini belirtiler.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108