İnegöl'de polisten kaçan alkollü sürücü kaza yaptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Süleymaniye Mahallesi Organize Bölgesi 1. Cadde polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan alkollü sürücü park halindeki araca çarpınca yakalandı.

13 Şubat 2022 Pazar 00:29
İnegöl'de polisten kaçan alkollü sürücü kaza yaptı

Olay, Süleymaniye Mahallesi Organize Bölgesi 1. Cadde üzerinde meydana geldi.

Trafik ekipleri, şüphelendikleri 16 J 4578 plakalı otomobilin sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. ‘Dur’ ihtarına uymayan sürücü, geri manevra yaparak hızla kaçmaya başladı.

Otomobil, 16 APY 089 plakalı araca çarparak durdu. Kaçmaya çalışan sürücü G.B. (29) polis ekipleri tarafından yakalandı.

Trafik ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücünün 0.93 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Aracını görünce gözyaşlarına hakim olamadı

Park halindeki otomobiline bir aracın çarptığını öğrenen Çimen B. ise olay yerinde aracını görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Çimen B. eşine ait olan araçla ilk defa işe geldiğini söyledi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 13.02.2022 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108