İnegöl'de Korkunç Cinayet: 1 Ölü 1 Yaralı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde önceki günün sabahında 56 yaşındaki Y.C.'yi tabancayla vurarak yaralayıp akşamında ise 34 yaşındaki oğlu YA.C.'ı çalıştığı iş yerinde öldürdüğü iddia edilen 25 yaşındaki K.A. ve 32 yaşındaki M.G. gözaltına alındı.

17 Kasım 2018 Cumartesi 19:27
İnegöl'de Korkunç Cinayet: 1 Ölü 1 Yaralı!

İnegöl ilçesinde Yeniceköy mahallesinde önceki gün K.A. ve M.G. kapıyı kırarak girdikleri evde Y.C.'yi vurarak ağır yaraladılar, hastaneye kaldırılan Y.C.'yi tedavi altına aldılar. Aynı gün akşam saatlerinde ise Y.C.'nin oğlu YA.C.'yi iş yerinde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan YA.C. hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen YA.C. yaşamını yitirdi. 

Cinayetin ardından güvenlik güçleri,rahat tavırlarıyla güvenlik kameralarına yansıyan şahısların K.A. ve M.G. olduğunu tespit etti.

Gece saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilere özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıslardan K.A. basın mensuplarının 'Neden öldürdün?'' sorusuna ''zevkten'' cevabını verdi. 

Emniyetteki işlemlerin ardından K.A. ve M.G. yoğun güvenlik önlemleriyle bugün adliyeye sevk edildi. Polis şüpheli şahısların emniyete girişleri ve çıkışları esnasında görüntü alınmasına izin vermedi. 

banner119
Son Güncelleme: 17.11.2018 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108