İnegöl’de Kontrolden Çıkan TIR Elektrik Direğine Çarptı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan TIR elektrik direğine çarptı.

15 Mart 2017 Çarşamba 09:34
İnegöl’de Kontrolden Çıkan TIR Elektrik Direğine Çarptı

Direk devrilince 25 megavatlık ana hat enerjisiz kaldı. Olaya anında müdahale eden UEDAŞ ekipleri hatlardan besleyerek kesintisinin yaşandığı büyük bir bölüme enerjiyi yeniden verdi. 

Edinilen bilgiye göre, kaza sabaha karşı 04:00 sıralarında Ankara yolu Avarlar kavşağında meydana geldi. Yağışlı hava nedeniyle kontrolden çıkan 33 BCJ 02 dorse plakalı TIR yol kenarındaki ana hattın bağlı olduğu direğe çarptı. Kazada şans eseri sürücü yaralanmazken, devrilen direk nedeniyle 25 megavatlık hat enerjisiz kaldı.

Olayın ardından alarm durumuna geçen UEDAŞ ekipleri kaza yerine çok sayıda ekip yönlendirdi. Kısa sürede besleme yapılarak enerji yeniden verildi ve vatandaşların mağduriyeti giderildi. UEDAŞ yetkilileri, elektrik kesintisinin kendilerinden kaynaklanmadığını kazanın ardından anında müdahale ederek en kısa sürede bölgeye yeniden enerjinin verildiğini, kesintinin yaşandığı kalan kısımlarda çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Kazanın ardından polis tahkikat başlatırken, hurdaya dönen TIR çekiciler vasıtasıyla otoparka götürüldü.
 

İHA

banner119
Son Güncelleme: 15.03.2017 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108