"İnegöl’de Çok Başarılı Sonuçlar Gördük

Belediye Bakanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek İnegöl ve Doğubayazıt ile yerel yönetimlerin genel anlamda sevk ve idaresine ilişkin istişareler yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Bölge Koordinatörü Salih Koca, “Gerçekten anketlerde çok başarılı sonuçlar olduğunu görüyoruz” dedi.

10 Eylül 2017 Pazar 22:29
"İnegöl’de Çok Başarılı Sonuçlar Gördük

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Bölge Koordinatörü Salih Koca, AK Partili belediyelerin hizmetlerini ve çalışmalarını incelemek üzere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bugün İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile makamında bir araya gelen Salih Koca, İnegöl’de çok başarılı sonuçlar olduğunu ifade etti.

ANKETLERDE ÇOK BAŞARILI SONUÇLAR GÖRÜYORUZ

Gerçekleştirilen buluşmada sadece İnegöl değil, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın koordinatör olarak görevlendirildiği Doğubayazıt’ta yapılan çalışmalara ilişkin de istişarelerde bulunuldu. Yerel yönetimlerin genel anlamda sevk ve idaresinin de masaya yatırıldığı buluşmada bir açıklama yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Bölge Koordinatörü Salih Koca, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak AK Belediye hizmetlerini yerinde görmek, yerinde incelemek ve Belediye Başkanlarımızla çalışmalar anlamında istişarelerde bulunmak üzere İnegöl ve Bursa’mıza ziyaretler gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İnegöl Belediye Başkanımızla birlikte yapılan çalışmaları, performansları ve anketleri birlikte değerlendirdik. Gerçekten anketlerde çok başarılı sonuçlar olduğunu görüyoruz. Belediye Başkanımızın burada 100’ün üzerinde projeyi takip ettiğini, 100’ün üzerinde projeyle ilgili çalıştığını görüyoruz. Bu başarılı çalışmaların devamını diliyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Bölge Koordinatörü Salih Koca ile İnegöl ve Doğubayazıt'ı, yerel yönetimlerin genel anlamda sevk ve idaresini istişare ettiklerini kaydederek faydalı bir görüşme olduğunu dile getirdi.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108