İnegöl Turizmi Bursa’da Görücüye Çıktı

İnegöl Belediyesi’nin mega projelerinden biri olan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 2. Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri etkinliğinde görücüye çıktı. 3 günlük etkinlikte İnegöl’ün turizm değerleri tanıtıldı.

07 Kasım 2017 Salı 13:08
İnegöl Turizmi Bursa’da Görücüye Çıktı

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen “Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri”, 3-5 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlendi. Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM), ‘Doğa Seni Çağırıyor’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, İnegöl Belediyesi de DOSTUM ve Oylat Kaplıcaları standı ile yerini aldı. Bursa’nın sahip olduğu doğal zenginlikleri ve yapılabilecek doğa sporlarını tanıtmayı amaçlayan 3 günlük turizm fuarında İnegöl’ün sahip olduğu doğal zenginlikler, Oylat Kaplıcaları ve DOSTUM’un sağladığı turizm etkinlikleri tanıtıldı.

BURSA’NIN HER KÖŞESİ DEĞERLİ MEKANLARA SAHİP

Bursa Doğa Sporları ve Doğa Turizmi Günleri açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta katıldı. Göreve gelişinin ardından katıldığı ilk resmi program olan Başkan Aktaş, burada yaptığı konuşmada kentin doğal güzelliklerine dikkati çekti. Aktaş, İnegöl’den Orhaneli’ye, İznik ve Harmancık’tan Mudanya’ya kadar Bursa’nın her köşesinin değerli mekanlara sahip olduğunu belirterek, “Bursa’mız, doğanın tüm renklerini içinde barındıran, zenginlikleriyle doğa sporlarına çok elverişli ve bununla alakalı mekanların ve imkanların dolu dolu olduğu bir şehir. Dolayısıyla hem farkındalık oluşturmak, hem Bursa’nın bu konuda farkını ortaya koymak adına bu uygulamada emeği geçen önceki Belediye Başkanımız Recep Altepe ve belediye bürokratlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BURSA’NIN DOĞAL GÜZELLİKLERİ DÜNYAYA TANITILACAK

Şehirlerin gelişiminde turizmin önemine vurgu yapan Başkan Aktaş, “Doğa turizminin son yıllarda çok ciddi itibar gördüğünü ve Bursa’nın da bu noktada çok müstesna mekanlara sahip olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren bu programı sadece Bursa düzeyinde değil, Türkiye, hatta dünya sathında tanıtabilmek adına etkinlikler icra edelim” diye konuştu.

Etkinliğin içeriği hakkında da bilgiler veren Başkan Aktaş, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde 3 – 5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında doğa turizmi ve doğa sporları alanlarında faaliyet gösteren kulüp, dernek ve kurumların stantlarında çalışmalarını tanıtacağını anlattı.

DOSTUM STANDI İLGİ ÇEKTİ

Farklı doğa sporlarıyla ilgilenmek isteyen insanların, Bursa’yı tercih etmesi halinde kentin daha da değer kazanacağına işaret eden Başkan Aktaş, konuşmasının ardından stantları gezdi, sporcularla ve etkinliğe katılan vatandaşlarla sohbet etti. İnegöl Belediyesi’nin DOSTUM standını da ziyaret eden Aktaş, burada ok atışı yaptı. Öte yandan, 3 gün süren etkinlikte İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi ve Oylat Kaplıcaları standı oldukça ilgi çekti. Fuar alanını ziyaret eden doğa sporu tutkunları DOSTUM’un sağladığı imkanlar ve İnegöl’ün doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108