İnegöl'deki çalıntı bisikletler hurdacıda bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekipleri tarafından hurdacıya yapılan operasyonda çok sayıda çalıntı bisiklet ele geçirildi.

17 Aralık 2021 Cuma 21:16
İnegöl'deki çalıntı bisikletler hurdacıda bulundu

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalınan bisikletler için bir hurdacı işyerine operasyon düzenledi. İşyeri didik didik arandı.

Yapılan aramada 18 adet bisiklet, 1 adet motosiklet, 1 adet elektrikli bisiklet ve çok sayıda muhtelif suç eşyasına el konuldu.

3 şahıs gözaltına alındı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 17.12.2021 21:28
Anahtar Kelimeler:
InegölBisikletÇalıntı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108