İnegöl'de Seferberlik Çağrısı

Fırat Kalkanı Harekâtı 4. ayına giriyor. Suriye'nin kuzeyinde yer alan TSK ve silahlı muhalif gruplar arasında yürütülen harekâtta 16 askerimiz şehit oldu.

24 Aralık 2016 Cumartesi 17:44
İnegöl'de Seferberlik Çağrısı
El Bab operasyonu devam ederken İnegöl'den bir çok kişi yakın zamanda orada görev yapmak üzere çağrıldı.

Yapılan operasyonun ne zaman sona ereceği kesin olarak belli olmasa da TSK'nın hedefi sınırlarımızı tehdit eden PKK ve DEAŞ'ı o bölgelerden temizlemek.El Bab' yaşananlar bunlar fakat seferberliği olan bir çok inegöllü askere çağrıldığı öğrenildi. Bir çok vatan evladımız tekrar askeri görevini yerine getirmek üzere kısa bir eğitimden sonra El Bab'a doğru hareket edecek ikinci askere giden bir çok asker için uğurlama törenleri ve dualar eşliğinde uğurlandılar.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Yahya Can DEDE

banner119
Son Güncelleme: 24.12.2016 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108