İnegöl'de kamyonet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

24 Şubat 2022 Perşembe 18:22
İnegöl'de kamyonet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kaza, Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde meydana geldi. Bursa istikametinden İnegöl'e seyir halinde olan sürücü Sedrettin B. (65) yönetimindeki 16 ZY 702 plakalı kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Refüje çarparak duran kamyonete, arkasından gelen sürücü Coşkun S. (45) yönetimindeki 16 PG 100 plakalı otomobil çarptı.

Kaza sonucu kamyonetin sürücüsü yaralandı.

Yaralı olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108