İnegöl'de İki kişinin ağır yaralandığı minibüslerin çarpışma anı kamerada

ursa’nın İnegöl ilçesinde iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

18 Kasım 2016 Cuma 16:04
İnegöl'de İki kişinin ağır yaralandığı minibüslerin çarpışma anı kamerada
Kazada direksiyon hakimiyeti kaybolan minibüs apartmanın duvarına çarparak durabildi. Minibüslerin çarpışma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.



Edinilen bilgiye göre, Mahmudiye Mezarlığı istikametine seyir halindeki Mehmet Demir idaresindeki 16 JN 448 plakalı minibüs, Celal Uludil yönetimindeki 54 B 8311 plakalı minibüs ile çarpıştı. Celal Uludil idaresindeki minibüs, bir apartmanın girişine çarptı. Ön tarafı büyük hasar gören minibüsün sürücüsü Uludil ağır yaralanırken, aynı minibüste bulunan Celal Kaplan hafif şekilde yaralandı. Vatandaşlar tarafından minibüsten çıkarılan yaralılara ilk müdahaleyi 112 ekipleri yaptı. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı.



Apartmanın duvarına çarpan minibüs, bina girişindeki doğalgaz kutusuna ve park halindeki bir özel otomobile zarar verdi. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 18.11.2016 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108