Büyükşehir`den Cerrah`a yeni bir sosyal yaşam alanı

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın daha yaşanabilir ve daha sağlıklı bir kent haline gelmesi hedefiyle yapılan çalışmaları kapsamında, İnegöl İlçesi’nde Cerrah’a vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği bir sosyal yaşam alanı kazandırıyor.

31 Mart 2017 Cuma 09:09
Büyükşehir`den Cerrah`a yeni bir sosyal yaşam alanı

Bursa’nın her köşesinde ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde çevre odaklı yatırımlarına da devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Cerrah’taki parkın yeni bir sosyal yaşam alanı olarak düzenleneceğini belirten Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak çevreye büyük önem veriyoruz. Özellikle yeşil alan miktarını artırma noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Kentin tüm ilçelerinde ihtiyaç duyulan çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, “İnegöl Cerrah’ta bulunan 70 bin metrekarelik park ve rekreasyon alanı yeniden düzenleniyor. Büyük, güzel ve çok değerli bir alan… Yanındaki deresi ve ağaçlarıyla, İnegöl halkının nefes aldığı bir yer. Burada piknik yerleri, yürüyüş yolları, spor ve çocuk oyun alanları, yamaç düzenlemeleri gibi çalışmalarla halkımızın güzel vakit geçirdiği güzel bir sosyal yaşam alanı oluşturacağız” diye konuştu.

Yaklaşık 1,5 milyon TL (1,5 trilyon) maliyetle gerçekleştirilecek olan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını anlatan Başkan Altepe, bölgenin vatandaşlara piknik ve mesire alanı olarak hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108