Büyükşehir Belediyesi İnegöllüleri İftar Sofrasında Buluşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelme adına düzenlenen iftar programları, İnegöl iftarıyla devam etti. İshakpaşa Külliyesi’nin de yer aldığı çarşı bölgesinde gerçekleştirilen iftara ilçe halkı yoğun katılım gösterdi.

14 Haziran 2017 Çarşamba 10:12
Büyükşehir Belediyesi İnegöllüleri İftar Sofrasında Buluşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam farklı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelme adına organize ettiği iftar programları, İnegöl iftarıyla devam etti. İshakpaşa Camisi bahçesinde hazırlanan masalarda yapılan iftar organizasyonuna Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve belediye bürokratları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Manevi iklimin en güzel şekilde yaşandığı ve gönüllerin okşandığı bir atmosferde düzenlenen iftar programında oruçların açılmasının ardından dualar edildi.

ÜLKEMİZ RAMAZANI DOYA DOYA YAŞIYOR

Duanın ardından iftar programının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek “Öncelikle mağfiret ve rahmet ayı Ramazan ayında bizler ile bu iftar programında oruçlarını açmaya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe ve büyükşehir bürokratlarına hoş geldiniz demek istiyorum. Büyükşehir Belediyemiz her yıl düzenlediği bu iftar programlarıyla ilçe halkımızı bu sofralarda misafir ediyor. Bugün de yine Bursa Büyükşehir Belediyemizin iftar organizasyonunda bir aradayız. İnegöl Belediyesi olarak biz bu yıl Doğubayazıt’ta da iftar sofraları kurduk. Birkaç saat önce de oradan geldik. Allah’a hamdolsun ülkemiz doya doya Ramazan’ı yaşıyor. Ben bu duygu ve düşüncelerle bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

EN BÜYÜK DESTEĞİ İNEGÖL’DEN ALIYORUZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de bir konuşma yaparak vatandaşlara hitap etti. Çıktıkları yolda en büyük desteği İnegöl’den aldıklarını belirten Altepe, “Bizler insanımızı, halkımızı seviyoruz. Her zaman da halkımızla, insanımızla birlikte olmaya, beraber olmaya gayret ediyoruz. Özellikle bir yandan bunu hizmetlerimizle göstermeye çalışırken, bir yandan halkımızla da irtibatımızı kesmiyoruz. Onun için her Ramazan ayında bu meydanlarda, bu sofralarda buluşuyoruz. Biliyoruz ki biz İnegöl ile birlikte bir yolda yürüyoruz. Geldiğimiz bu görevlerde, attığımız bu adımlarda en büyük desteği başta İnegöl’den alıyoruz. Onun için bizler de sizin için çalışacağız. Daha işin başındayız. İnşallah çok güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz. Çünkü İnegöl için, sizler için ne yapsak az” dedi.

Başkan Altepe, Ramazan’ın rahmet ve bereket ayı, kardeşliklerin ve buluşmaların ayı olduğunu vurgulayarak sürdürdüğü konuşmasında “Bizler de en güzel şekilde bu güzellikleri yaşıyoruz. Ramazan’ın o manevi havaları İnegöl’ümüzde, Bursa’mızda, Türkiye’mizin her köşesinde esiyor. Her şehirde kurulan iftar sofraları… Her yerde ayrı bir zenginlik var, bereket var. Gerçekten çok şanslıyız. Böyle güzel bir ecdadın torunları, böyle güzel bir peygamberin ümmetleriyiz. Bunun için ne kadar şükretsek az. Bizler de bunun için çalışarak yerine getirmeyi, şükrümüzü ifa etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR DÖNEMİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HİSSEDİLECLEK

İnegöl’de büyükşehir döneminin bundan sonraki süreçte daha hızlı bir şekilde hissedileceğini de belirten Altepe, “Türkiye ayakta dursun ki tüm İslam alemi ondan güç alsın. Bir yandan onlar mutlu olurken, bir yandan da düşmanlarımız boş durmuyor. Tarih boyunca da hep bu milletin önünü kesmek istediler. 80 milyon nüfuslu bu ülkeyi bir gece baskınıyla ele geçirmek, yabancı güçlere peşkeş çekmek istediler. Allah nasip etmedi ve inşallah etmeyecek. Bu ezanlarımız da susmayacak. Şanlı bayrağımız kıyamete kadar dalgalanmaya devam edecek. Bu millet boşuna büyük bir millet olmadığını da gösterdi.

Biz büyümeye, gelişmeye devam edeceğiz. Güçlü bir İnegöl ile güçlü bir Bursa’yla birlikte güçlü bir Türkiye’yi kuracağız. Ondan dolayı bize durmak yok. İnegöl’de 3 yılda 58 milyon TL’lik yol yapmışız. Daha da yapmaya devam edeceğiz. İnegölspor’umuza daha önce otobüs vermiştik şimdi de şampiyon kulübe yakışan bir tesis yapıyoruz. Özellikle Büyükşehir dönemi daha da hızlı bir şekilde şimdiden sonra hissedilecek. İnegöl Büyükşehir’in gücü ve desteğini hissetmeye devam edecek” ifadelerinde bulundu.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108