Büyükşehir Belediyesi Estetikten Taviz Vermiyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yol ortasında kalan ve trafiği olumsuz etkileyen, kötü görüntü oluşturan bir bina, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışma sonucunda ortadan kaldırıldı.

14 Ağustos 2018 Salı 13:01
Büyükşehir Belediyesi Estetikten Taviz Vermiyor

Bir yandan Bursa’nın alt ve üst yapısını yenileyerek daha sağlıklı yarınlar için kalıcı alt yapı oluşturan Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan kent merkezinde ve ilçelerde yer alan ve görüntü kirliliğine neden olan, hayatın işleyişinde engel teşkil eden her türlü olumsuzluğa anında müdahale ediyor.

Bunun son örneği ise İnegöl’de yaşandı. Turgutalp Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi üzerinde kalan ve trafik akışını olumsuz etkileyen bir bina, Büyükşehir Belediyesi’nce ortadan kaldırıldı. Kamulaştırması yapılan bina, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Bursa’da mevcut planlar içerisinde yer almayan ve sosyal hayatın işleyişi içerisinde engel teşkil eden yapılar için taviz verilmeyeceği belirtildi.

BBB

banner119
Anahtar Kelimeler:
InegölEstetik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108