Bursa İnegöl'de Uykusunda Kusan 3 Aylık Bebek Öldü!

Bursa İnegöl'de yaşanan olayda, edinilen bilgilere göre uykusunda kusarak nefes borusu tıkanan 3 aylık bebeğin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

02 Kasım 2018 Cuma 16:20
Bursa İnegöl'de Uykusunda Kusan 3 Aylık Bebek Öldü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Şipali Mahallesi'nde meydana geldiği bildirlen olayda, 3 aylık olduğu öğrenilen kız çocuğu uykusunda kustu. Uykusunda kusan bebek nefes borusunun tıkanmasıyla nefes alamamaya başladı. Annesinin kontrol etmek için yanına gittiği esnada nefes alamadığını fark ettiği 3 aylık bebek durumu fark eden anne ve babası tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Anne ve babası tarafından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen bebeğin hastanede yapılan kontrollerde solunumunun durduğu anlaşıldı. Solunumu duran bebeğe 2 saat boyunca ellerinden gelen çabayı sarf ederek müdahele eden doktorlar küçük bebeği kurtaramadılar. Hayatını kaybeden 3 aylık bebeğin annesinin olayı öğrendikten sonra fenalık geçirerek tedavi altına alındığı bildirildi.

Kusarak solunum yolu tıkanan bebeğin cenazesinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği ve ekiplerin olayla ilgili soruşturma başlattıkları öğrenildi.

banner119
Son Güncelleme: 02.11.2018 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108