Bursa İnegöl İlçesinde Huzur Operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleştirilen huzur operaasyonuna 250 polis katıldı.

21 Ekim 2018 Pazar 20:53
Bursa İnegöl İlçesinde Huzur Operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından suçluların yakalanması ve asayişin teminini sağlanmasına yönelik İnegöl ilçesinde uyuşturucuyla mücadele, terörle mücadele, asayiş, trafik ve özel harekat polislerinin de aralarında bulunduğu 250 polisle huzur uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulamada polis ekipleri, şehrin tamamında umuma açık iş yerlerde, araçlarda ve şüpheli şahıslar üzerinde arama yaptı.

Aramalarda hakkında yakalama kararı olan şüpheliler gözaltına alınırken evrak eksiği bulunan araçlara da cezai işlem uygulandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108