Bursa İnegöl'deki Yangında Kedileriyle Birlikte Yanarak Öldü

Bursa İnegöl'de bir evde çıkan yangında yalnız yaşadığı öğrenilen hayvansever bir kadın yangında hayatını kaybetti. 60 yaşındaki kadının evinde beslediği kedilerde yangında telef oldular.

23 Eylül 2018 Pazar 19:32
Bursa İnegöl'deki Yangında Kedileriyle Birlikte Yanarak Öldü

Bursa'nın İnegöl ilçesi Muratbey Mahallesi'nde yalnız yaşadığı belirtilen 60 yaşındaki bir kadının evinde yangın çıktı. Sabaha karşı saat 05.00 sularında çıktığı belirlenen yangında yalnız yaşayan kadının iki katlı evinde yaklaşık 20 kadar kedi beslediği öğrenildi. Evde çıkan yanıgnı fark eden çevredeki vatandaşlar itfaiyeye haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdüler.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla söndürülen yangın sonrasında eve giren ekipler yaptıkları incelemelerde yalnız yaşadığı belirtilen kadının yanmış cesediyle karşılaştılar. Çıkan yangında yaşlı kadının evinde beslediği bazı kedilerin de yanarak telef olduğu belirlendi. 60 yaşındaki kadının yanmış cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ekipler yangının çıkış sebebini bulmak için çalışma başlattılar.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaInegölInegöl Yangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108