Bursa İnegöl'deki Kazada Motosikletle Otomobil Çarpıştı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mahmudiye mahallesi Ertuğrulgazi caddesi üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı.

18 Ekim 2021 Pazartesi 19:31
Bursa İnegöl'deki Kazada Motosikletle Otomobil Çarpıştı

Kazayı duyarak olay yerine gelen motosiklet sürücüsünün babası, yaralı oğlunu görünce gözyaşı döktü.

Çevredekiler tarafından sakinleştirilen baba, uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı.

Kaza Mahmudiye mahallesi Ertuğrulgazi caddesi üzerinde meydana geldi.

Cadde üzerinde seyir halinde olan sürücü Sultan Ermetin (46) yönetimindeki 16 KND 30 plakalı otomobil, dönüş yaptığı sırada sürücü Berat Kartal Becerik (17) yönetimindeki 16 KPR 36 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklenirken; motosiklet sürücüsü ile arkasındaki yolcu Oktay Yüksel (17) yaralandı.

Bu sırada kaza yerinden geçen motosiklet sürücüsünün babası Hakan Becerik, yaralı oğlunu görünce ‘Çok kötü’ diyerek gözyaşı döktü.

Çevredekiler tarafından sakinleştirilen baba, uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı. O anlar kameraya yansıdı.

İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 18.10.2021 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108