Bursa İnegöl'deki Akü Hırsızı Yakalandı

Bursa İnegöl'de 5 gün içersinde çeşitli araçlardan 24 adet akü çaldığı belirlenen şahıs çaldığı aküleri satmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı

11 Ekim 2018 Perşembe 20:40
Bursa İnegöl'deki Akü Hırsızı Yakalandı

Bursa İnegöl ilçesinde geçtiğimiz günlerde otomobil ve tırlardan akülerin çalındığı konusunda ihbar alan polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar. 5 gün içinde 2 tır ve kamyonlardan toplam 24 akü çalındığını belirleyen ekipler başlattıkları operasyonda aküleri çaldığından şüphelenen bir şahsı takibe aldılar. Akü hırsızını çaldığı aküleri satmak isterken suçüstü yakaladılar.

Çaldığı akülerin ikisi aracında bulunan şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, ekipler soruşturmayı sürdüryorlar.

banner119
Anahtar Kelimeler:
InegölAküAkü Hırsızı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108