Bursa İnegöl'de Takla Atan Otomobil Şarampole Yuvarlandı

Bursa İnegöl'de meydana gelen trafik kazasında edinilen bilgiye göre, kadın sürücünün kullandığı belirlenen otomobil takla atarak şarampole yuvarlandı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 21:38
Bursa İnegöl'de Takla Atan Otomobil Şarampole Yuvarlandı

Bursa'da İnegöl ilçesine seyir halinde olan ve sürücüsünün kadın olduğu öğrenilen otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkıp takla attıktan sonra yolun sağında bulunan şarampole uçtu. Kazada takla atarak şarampole uçan otomobilden fırlayan kadın kazanın yaşandığı bölgedeki mobilya mağazalarında bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılarak ilk müdahelesini yaptılar.

Kazada yaralanan kadına savrulduğu yerde ilk müdaheleyi gerçekleştiren vatandaşlar vakit kaybetmeden sağlık ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine geldikleri öğrenilen 112 sağlık ekipleri yaralı sürücüye müdahele ettikten sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki kadının tedaviye alındığı ve durumunun kritik olduğu öğrenilirken, hurdaya dönen aracın uçtuğu şarampolden çekici yardımıyla çıkartıldığı bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108