Bursa İnegöl'de Pencereden Düşen Çocuk Yaralandı

Bursa İnegöl'de bir binanın 3. katında bulunan evlerinin camından düşen 2 yaşındaki çocuk yaralandı. Camdan düşen çocuk beyin kanaması şüphesiyle Bursa'daki başka bir hastaneye sevk edildi.

29 Eylül 2018 Cumartesi 20:13
Bursa İnegöl'de Pencereden Düşen Çocuk Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahalesi Örnek Sokak'ta meydana gelen olayda 2 yaşındaki küçük çocuk oyun oynadığı sırada koltuğun üzerine çıkarak camdan aşağıya doğru sarktı. Camdan aşağıya sarktığı sırada dengesini kaybeden çocuk, 3. kattaki evlerinin camından sokağın beton zeminine düştü.

Olayı fark eden ailesi tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaşındaki çocuk, hastanede gerçekleştirilen ilk müdahelesinin ardından beyin kanaması şüphesiyle dedesinin kucağında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108