Bursa İnegöl'de Motorsiklet'le Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

Bursa İnegöl'de motorsiklet ve ticari aracın çarpışması sonucunda çarpışma esnasında motorsikletinden fırlayan sürücü asfaltta savrularak yaralandı.

01 Ekim 2018 Pazartesi 21:40
Bursa İnegöl'de Motorsiklet'le Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Terminal içersinde yaşanan trafik kazasında, Terminal içerisinde bulunan durağına gitmekte olan ticari taksi otobüse yol verdiği sırada karşıdan gelmekte olan motorsiklet sürücüsü ticari taksiyi fark edemeyerek kafa kafaya çarpıştılar. Kazada ticari taksiyi fark etmeyerek çarpan motorsiklet sürücüsü motorsikletinden fırlayarak savrulurken kafasını asfalt zemine çarparak yaralandı.

Olayı gören çevredekilerin haber verdikleri 112 sağlık ekipleri kısa sürede geldikleir olay yerinde yaralanan motorsiklet sürücüsüne ilk müdaheleyi yaptılar. Gerççekleştirilen müdahelenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan motorsiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108