Bursa İnegöl'de Kolunu Silindire Kaptıran İşçi Yaralandı

Bursa İnegöl'de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışan bir işçi kolunu silindire kaptıran işçi yaralandı. Yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.

13 Ekim 2018 Cumartesi 20:19
Bursa İnegöl'de Kolunu Silindire Kaptıran İşçi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde'de bulunan bir tekstil fabrikasında dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 36 yaşındaki bir işçi dalgınlık sebebiyle kolunu çalıştığı fabrikada bulunan silindire kaptırdı. Sağ kolunu silindire kaptıran işçi olayı fark eden çalışma arkadaşlarının yardımıyla silindirden kurtarıldı.

Silindire kapılan sağ kolunda ciddi derecede eziklerin oluştuğu belirtilen işçi olay yerine çağırılan 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdikleri ilk müdahelesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Anahtar Kelimeler:
InegölIş KazasıSilindir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108