Bursa İnegöl'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşaatın çatısından düşerek ağır yaralanan 37 yaşındaki işçi Mekin Demirci kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

22 Aralık 2021 Çarşamba 13:51
Bursa İnegöl'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

Olay Yeni Mahalle Yavuz Sultan Selim Caddesinde bulunan inşaatta meydana geldi. İnşaatta tek başına çalışan Mekin Demirci (37), fırçayı almak için çatıya çıktı.

O sırada dengesini kaybeden işçi, yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemin üzerine düşerek ağır yaralandı.

Yoldan geçen bir vatandaş ağır yaralanan adamı fark ederek 112’ye haber verdi.

Yaralı olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan işçi yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası hastane önünde bekleyen yakınları ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Mekin Demirci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108