Bursa İnegöl'de Düğün Magandası Yine Can Aldı

Bursa İnegöl'de gerçekleştirilen düğün eğlencesinde magandanın silahından çıkan kurşun 57 yaşındaki adama isabet etti. Hastaneye kaldırılan adam hayatını kaybetti.

07 Ekim 2018 Pazar 12:39
Bursa İnegöl'de Düğün Magandası Yine Can Aldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Dömez Mahallesi'nde yapılan bir düğün eğlencesinde meydana gelen olayda, düğün eğlencesine gelen davetlilerden bazılarının silahla ve pompolı tüfekle ateş açmaları sonucunda 57 yaşındaki adam kimin silahından çıktığı henüz belirlenemeyen bir kurşunla başından yaralandı. Yaşlı adamın yaralandığını gören diğer davetliler vakit kaybetmeden sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı adama ilk müdaheleyi olay yerinde gerçekleştirdiler.

Olay yerine yapılan ilk müdahelesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı adam hastanedeki bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan olaydan ötürü düğün sonlanırken, ekipler olayla ilgili soruşturma bşlattılar.

banner119
Anahtar Kelimeler:
MagandaDüğün Magandası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108