Bursa İnegöl'de Bir Şahıs Üzerine Benzin Döküp Kendini Yaktı

Bursa İnegöl'de yaşanan olayda, daha önce bir çok kez intihara kalktığı öğrenilen bir şahıs üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdi. Kendini yakan şahsın durumunun ağır olduğu bildirildi.

05 Ekim 2018 Cuma 14:49
Bursa İnegöl'de Bir Şahıs Üzerine Benzin Döküp Kendini Yaktı

Bursa'nın İnegöl ilçesi hükümet konağı civarında saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda motorsikletiyle hükümet konağı yakınına gelen gelen 40 yaşındaki şahıs yanında getirdiği öğrenilen benzini üzerine döktü ve kendisini ateşe verdi.

Üzerine döktüğü benzinin etkisiyle bir anda alevler 40 yaşındaki adamın her yerini sardı. Olay yeri yakında bulunan kaymakam lojmanında görevli olan bir polis memuru tarafından fark edilerek söndürülen adam olay yerine çağırılan 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahelesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilen şahıs, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edildiği bildirildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaInegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108