Bursa'daki Zincirleme Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Ahmet Akyollu Caddesinde meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

03 Ekim 2021 Pazar 01:27
Bursa'daki Zincirleme Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Kaza, Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde meydana geldi. Uğur A. idaresindeki 16 LYC 32 plakalı otomobil seyir halindeyken önünde seyreden Yunus A. (57) yönetimindeki 16 T 5520 plakalı ticari taksiye arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ticari taksi önünde seyir halinde olan İlyas E. yönetimindeki 16 LFG 50 plakalı otomobile çarptı.

Zincirleme kaza sonrası ticari taksi sürücüsü ile taksideki yolcu Ayfer B. (39) ile kızı Nehir B. (13) hafif şekilde yaralandı.

3 yaralı kaza yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108