Bursa'daki Yan Bakma Kavgasında Kan Aktı!

Bursa'da İnegöl ilçesinde edinilen bilgiye göre, yan bakma meselesiyle çıkan kavgada Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 19 yaşındaki S.A. kolundan bıçaklanarak yaralandı.

21 Aralık 2018 Cuma 18:23
Bursa'daki Yan Bakma Kavgasında Kan Aktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi'nde yan bakma meselesinden dolayı çıktığı öğrenilen kavgada 19 yaşındaki Üniversite öğrencisi S.A. kolundan bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü öğrencisi olan 19 yaşındaki S.A. ve 20 yaşındaki arkadaşı E.K. okuldan çıktıktan sonra evlerine doğru kaldırımda yürümeye başladılar. Evlerine doğru yürüdükleri esnada kendilerine yan baktıklarını iddaa ettikleri 2 kişi evlerine gitmekte olan Üniversite öğrencisi 2 gence saldırdılar. Evlerine gitmeye çalışan gençlerden 19 yaşındaki S.A.'yı belinden çıkarttığı bıçakla kolundan yaralayan saldırganlardan olay yerinden uzaklaştılar.

Olayda yaralanan S.A. sağlık ekiplerince ilk müdahelesi yapıldıktan sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, genci yaralayan şahısları bulmak için ekipler çalışma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 21.12.2018 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108