Bursa'daki trafik kazasında kamyonet genç kıza çarptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kamyonetin çarptığı genç kız yaralandı. Kazayı geç fark ettiğini ileri süren sürücü daha sonra geri gelirken, kaza ânı bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

13 Kasım 2021 Cumartesi 17:17
Bursa'daki trafik kazasında kamyonet genç kıza çarptı

Kaza İnegöl'ün Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi.

Cadde üzerinde seyir halinde olan Mahmud Barkat (49) idaresindeki 16 NYM 98 plakalı kamyonet, cadde kenarında yürüyen Yağmur A.'ya (14) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen genç kız yaralandı. Kazayı geç fark eden sürücü, daha sonra olay yerine geri geldi.

Yaralı genç kız kaza yerine gelen görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Bir süre sonra kaza yerine geri gelen sürücü, genç kızın yere düştüğünü gördüğünü, ama kendisinin çarptığını fark etmediğini iddia etti.

Kaza ânı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, polis kazayla alakalı tahkikat başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 13.11.2021 19:16
Anahtar Kelimeler:
Mahmud Barkat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108