Bursa'da sahte içki operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekiplerince yılbaşı öncesinde 5 adrese yapılan operasyonda çok miktarda sahte içki ve kaçak sigara ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

25 Aralık 2021 Cumartesi 00:23
Bursa'da sahte içki operasyonu

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Baykoca, Cuma, Ertuğrulgazi, Yeni ve Yunusemre mahallelerinde bulunan 5 iş yerine operasyon düzenledi.

5 işyerinde yapılan aramada 163 paket bandrolsüz kaçak sigara, 14,3 kilogram Nargile Tütün, 34 bin 400 adet boş makaron, 42 bin 100 adet doldurulmuş makaron, 3 adet Elektronik Tütün Sarma Makinası, 18 kilogram kaçak tütün, bir adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet tabanca fişeği, bir adet kurusıkı tabanca, toplamda 40 litre sahte rakı ele geçirildi.

Operasyonda Abdulfettah E., Ceylan K., Muhammet S.A., Nevzat H., Bilal J. ve Abizer K. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108