Bursa'da Mobilya Yüklü TIR Şarampole Yuvarlandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında mobilya yüklü TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlandı.

29 Eylül 2021 Çarşamba 23:42
Bursa'da Mobilya Yüklü TIR Şarampole Yuvarlandı

Bursa'da İnegöl ilçesinde Bursa-Ankara Karayolu üzeri Çitli Mahallesi mevkisinde akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasında İnegöl'den Eskişehir istikametine seyir halinde olan mobilya yüklü tır sürücüsünün diereksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarındaki bariyerleri yıkarak şarampole yuvarlandı.

Şarampole yuvarlanan tırın sürücüsü devrilerek ters dönen araçta sıkıştı.

Kazayı görenler durumu Sağlık, İtfaiye ve Jandarma ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri ters dönen aracın sürücüsünü sıkıştığı yerden çıkardılar.

İlk müdahelesi olay yerinde gerçekleştirilen tır sürücüsü ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108