Bursa'da Mobilya Fabrikasında Yangın

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir mobilya fabrikasında kalıplardan çıktığı belirtilen yangın büyümeden kontrol altına alındığı bildirildi.

10 Eylül 2018 Pazartesi 17:53
Bursa'da Mobilya Fabrikasında Yangın

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Bölgede bakım yaptıkları sırada Ağaç İşleri Bölümü 14. Sokak'ta bulunan mobilya fabrikasından dumanlar çıktığını fark eden UEDAŞ ekipleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdiler.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdüler. Yangınla ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108