Bursa'da Belindeki Silah Ateş Alan Şahıs Yaralandı!

Bursa İnegöl'de meydana gelen olayda edinilen bilgilye göre, oto sanayide ki bir işyerine ziyaret için giden şahıs tuvalete giderken belindeki silahın ateş alması sonucunda kalçasından yaralandı.

01 Aralık 2018 Cumartesi 20:53
Bursa'da Belindeki Silah Ateş Alan Şahıs Yaralandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi'nde bulunan arkadaşlarına ait olan bir tamirhaneye ziyarete gelen şahıs iddaaya göre tuvalete gittiği esnada belindeki silah ateş alarak şahsın kalçasından yaralanmasına sebep oldu.

Belindeki silahın ateş alması sonucunda şahsın kalçasına isabet eden kurşun sebebiyle yaralanan şahıs işyerinde bulunan kişilerin olay yerine çağırdıkları sağlık ekiplerince ilk müdahelesi yapılarak ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındığı öğrenilen şahsın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, silahın ruhsatlı olduğu öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108