Bursa'da 16 Ayrı Suçtan Aranan Zanlı Yakalandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 16 ayrı suçtan aranması olan ve evleneceği öğrenilen M.G. isimli zanlı nişanlısının evinde Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

12 Mart 2019 Salı 09:04
Bursa'da 16 Ayrı Suçtan Aranan Zanlı Yakalandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde cezaevi firarisi olduğu ve 16 ayrı suçtan aranması ve hakkında 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen M.G. isimli şahıs İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin evlilik hazırlıkları yaptığına dair aldıkları istihbaratı değerlendirmesi sonucunda düzenledikleri operasyonda saklandığı nişanlısının evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Nişanlısının evinde yakalanarak gözaltına alınan ve hakaret, tehdit, alkollü ve uyuşturucu madde etkisiyle araç kullanma, mala zarar verme, konut dokunulmazlığı, ev ve işyerlerinden nitelikli hırsızlık gibi suçlardan aranması olan şahsın üzerinden sahte kimlik çıktığı bildirildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaInegölZanlıAranma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108