Bursa 8 Kadın İşçi Yedikleri Yemekten Zehirlendiler

Bursa İnegöl'de bir fabrikada çalışan 8 kadın yedikleri yemekten zehirlendiler. Zehirlenen kadın işçiler özel araçlarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

21 Eylül 2018 Cuma 14:28
Bursa 8 Kadın İşçi Yedikleri Yemekten Zehirlendiler

Bursa'nın İnegöl ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde bir Tekstil Fabrikası'nda çalıştıkları öğrenilen 8 kadın yemek yedikten bir müddet sonra fenalaştılar. Yedikleri yemek sonrasında fenalaşan kadın işçiler özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldüler.

Hastanede mideleri yıkanan kadınlar müşahaede altına alınırken durumlarının iyi olduğu bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108