Belediye Kavşağı Hafta Sonu Trafiğe Kapalı Olacak

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye kavşağında yapılan düzenleme çalışmaları nedeniyle asfalt uygulaması yapılacak olmasından dolayı Cumartesi ve Pazar günleri kavşağın trafiğe tamamen kapatılacağını açıkladı. Taban, vatandaşları alternatif güzergahları kullanması konusunda uyardı.

22 Temmuz 2018 Pazar 11:50
Belediye Kavşağı Hafta Sonu Trafiğe Kapalı Olacak

İnegöl Belediyesi’nin talebi üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’de başlatılan kavşak çalışmaları sürüyor. İlk olarak AVM kavşağının düzenlendiği çalışma kapsamında, ikinci adres ise Belediye kavşağı olmuştu. Belediye önünde bulunan kavşakta dönel ada kaldırılarak direk geçiş sağlanırken, çalışmalarda artın sona gelindi. Kısa sürede tamamlanacak olan kavşak düzenlemesi kapsamında Cumartesi ve Pazar günleri asfalt uygulaması yapılacağından; Çardak Cami Kavşağı’ndan, Ahmet Akyolu Caddesi Vahit Sokak üzerinden ve İstiklal Caddesi Mehmet Çıracı Otoparkı önünde belediye kavşağına giriş yapılmayacağı açıklandı. Kavşakta 2 gün boyunca trafik kapalı olacak.

İNCE ASFALTI ATILACAK

Belediye Başkanı Alper Taban, Cuma günü konuya ilişkin belediye kavşağında açıklamalarda bulundu. Vatandaşları bilgilendirip uyarılarda bulunan Taban, “Temmuz’un başında başlatmış olduğumuz trafiği rahatlatma ile ilgili çalışmalarımızda sona doğru yaklaştık. AVM kavşağında yaptığımız çalışmalar ile trafiğin rahatladığını görüyoruz. Beraberin Belediye Kavşağında benzer bir uygulama başlattık. Daha öncesinde buradan hemen Ziraat Bankası önünde kavşağa giriş yoktu. Sürücülerin sahada ki alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak buraya da bir giriş verdik. Büyükşehir personelimiz ve belediyemizin ekipleri ile yaya yolları tamamlanmak üzere. Orta alandaki döner ada kalktı, sinyalizasyon ile ilgili çalışmalar hazırlandı, MOBESE ile ilgili hazırlık tamamlandı. Trafik şuanda işliyor ancak ince zemin asfaltının atılması gerekiyor. Ancak burası merkez nokta olduğu için, çalışmayı kısa sürede bitirebilmek için Emniyet Müdürlüğümüz, Zabıta Birimimiz, Büyükşehir Belediyemizin ulaşım dairesi ile birlikte bir araya gelerek çalışmalar tamamlandı” dedi.

KAVŞAK CUMARTESİ-PAZAR TRAFİĞE KAPALI

Kavşağın trafiğe kapatılacağını duyuran Taban; “İnşallah Cumartesi günü sabah 06.00’da başlayacak olan çalışma Pazar günü itibari ile son bulacak. Pazartesi burayı açmak istiyoruz. İnşallah aksaklık olmadan asfaltlamayı tamamlamak istiyoruz. Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan geceden itibaren Çardak Cami Kavşağından, Ahmet Akyolu Caddesi Vahit Sokak üzerinden, İstiklal Caddesi Mehmet Çıracı Otoparkı önünde meydana giriş yapılmayacak. Burada bir zorluk var, farkındayız. Hemşerilerimize, sürücülerimize, yayalarımıza, esnaf arkadaşlara rahatsızlık verdiğimizin farkındayım. Açıkçası bunlar yaşanmadan süreç tamamlanamıyor. Yol çizgileri, yönlendirme tabelaları arkadan tamamlanacak ama bu hafta sonunu asfalt çalışması ile devam ettireceğiz. Bu duyuruları SMS ve sosyal medya aracılığı ile arkadaşlarımız yapacak. Vatandaşımız mağdur olmasın diye bu bilgilendirmeyi yapıyoruz. Hafta sonundan sonra süreç çok daha iyi bir şekilde devam edecek. Projenin bitimi ile ilgili 15-20 gün bir öngörümüz vardı. 24'ünde seçim oldu, 25'in tüm kurumlar ile toplantı yaptık. Alt yapıda kazdığımız anca oluşabilecek sorunlar ile ilgili nasıl önlem alırız diye. Ancak altyapıdan kaynaklı sorunlar çıkabiliyor. Bunları milimize etmek adına çalışmalar ve toplantılar yapılıyor. Biraz daha sabır rica ediyorum 15-20 gün içerisinde çalışmaların büyük bir kısmı tamamlanıyor. Ben ayrıca vatandaşlarımızın çalışma süresi boyunca özel halk otobüslerini kullanmalarını talep ediyorum” diye konuştu.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108