Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran'a, Taban'dan hayırlı olsun ziyareti

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Mustafa Duran’ı tebriğe gelen Belediye Başkanı Alper Taban yeni görevinde başarılar diledi.

02 Mart 2018 Cuma 00:18
Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran'a, Taban'dan hayırlı olsun ziyareti

İnegöl Adliyesinde son kararnameler ile yaşanan görev değişimi sonucu, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ne atandı. Evim’in Ağır Cezada oluşturulan 2. heyete başkanlık yapacağı öğrenilirken, Evim’den boşalan İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına ise Sulh Ceza hâkimi Mustafa Duran getirildi.

BAŞKAN TABAN’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yaşanan değişim sonucu Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve AK Partili bazı yöneticilerle birlikte İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Mustafa Duran’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

Bugün 14.00’da gerçekleşen ziyarette Mustafa Duran, Başkan Taban ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Alper Taban, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran’a çiçek takdim etti. Ziyarete ilişkin konuşan Taban, “AK Parti İlçe Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte değerli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Mustafa Duran’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerimizi iletmek istedik. Adalet Saraylarının insan yaşamındaki yeri ve önemini hepimiz biliyoruz. Bu binalar adaleti tesis ediyor, adaleti sağlıyor. Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı da bizler kendilerine özellikle belirtmek istedik. Kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran ise Başkan Taban’ın bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini sundu.

İNEGÖL BLD

banner119
Son Güncelleme: 02.03.2018 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108