2017 Erkekler Voleybolunda Hedef Balkan Kupasını Almak

Organizasyonun ev sahibi İnegöl Belediyespor'un başkanı Aktaş:Balkan Kupası mücadeleleri tüm voleybol sevenleri bekliyoruz.

18 Ağustos 2017 Cuma 20:04
2017 Erkekler Voleybolunda Hedef Balkan Kupasını Almak

Voleybolda 2017 Erkekler Balkan Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Efeler Ligi ekibi İnegöl Belediyespor'un kulüp başkanı Alinur Aktaş, 16-17 Eylül'de yapılacak organizasyonun heyecanını yaşadıklarını söyledi. 

Başkan Alinur Aktaş, kulüp tesislerinde yaptığı basın toplantısında yapmış olduğu açıklamada, uluslararası arenada boy göstermenin kendileri için ayrıcalık olacağını açıkladı.

Çok mutlu olduklarını söyleyen Aktaş, "Takımımız geçtiğimiz sezon Voleybol Efeler Ligi'ni 6'ncı sırada tamamlayarak ülkemizi bu sene Balkan Kupası'nda temsil etmeye hak kazandı. 

Balkan Kupası mücadelelerine tüm voleybol sevenleri bekliyoruz. Kupayı kazanacak ekip, Challenge Kupası'na 2. turdan itibaren katılma hakkı elde etmiş olacak.

İnegöl Spor Salonu'nda yapılacak olan 2017 Balkan Kupası'nda, İnegöl Belediyespor'un yanı sıra Romanya'dan CSM Bükreş, Bosna Hersek'ten OK Radnik ile Sırbistan'dan Jedinstvo takımları ile mücadele etmiş olacak. 

AA

banner119
Son Güncelleme: 18.08.2017 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108