Nehir kıyısında ölü bulunan Şeyma’yı sınıf arkadaşları unutmadı

Kırşehir’de cesedi nehir kıyısında bulunan 18 yaşındaki Şeyma Demir’in sınıf arkadaşları, sırasına

28 Mart 2022 Pazartesi 18:20
Nehir kıyısında ölü bulunan Şeyma’yı sınıf arkadaşları unutmadı

Kırşehir’de cesedi nehir kıyısında bulunan 18 yaşındaki Şeyma Demir’in sınıf arkadaşları, sırasına

karanfiller bıraktı.

Kayıp başvurusu yapıldıktan 3 gün sonra cesedi Kızılırmak kıyısına vurmuş halde bulunan Şeyma Demir (18), eğitim ve öğrenim gördüğü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yaşlı Bakım Bölümü’ndeki sınıfında arkadaşları tarafından anıldı. Şeyma’nın sırasına resmini ve karanfiller bırakan arkadaşları, anma programını sosyal medya üzerinden paylaştı. Arkadaşlarının Şeyma’nın resminin altına ise “Belki bu dünyadan göçüp gittin ama hep kalbimizde olacaksın" yazdığı görüldü.

Genç kızın cenazesi, yapılan otopsi sonrası Akcaagıl köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmişti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108