Kapısına gelen patili misafirleri geri çevirmiyor

Kahramanmaraş’ta bir iç mimar, iş yerine gelen sokak kedisini sahipleniyor, kapısına gelen diğer kedilere ise mama ve su veriyor.

31 Mart 2022 Perşembe 09:48
Kapısına gelen patili misafirleri geri çevirmiyor

Kahramanmaraş’ta bir iç mimar, iş yerine gelen sokak kedisini sahipleniyor, kapısına gelen diğer kedilere ise mama ve su veriyor.

Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde iç mimar Özlem Eren Karataş (31) iş yerinde 5 yıldır sokak kedilerini besliyor. Kedi kulübeleri yaparak onların bakımlarını, mama ve su ihtiyaçlarını karşılayan Karataş, sokak hayvanlarına karşı duyarlı olunması gerektiğini vurguladı.

İş yerine gelen sokak hayvanlarıyla ilgilendiklerini söyleyen Karataş, “Sabah iş yerine geldiğimizde kapımızın önünde gördüğümüz sokak kedilerini besleyerek güne başlıyoruz. Bir yaşındayken kapımızın önüne gelen sokak kedisini aldık besledik ve büyüttük. Şimdi kendisi anne oldu ve 3 yavrusu oldu. Şu an toplam 12 sokak kedisini besliyoruz. İş yerimizin arka kısmında belediyeye ait olan parka ise kedi kulübeleri yaparak onlara ev yaptık. Oraya gelen kedilere de mama ve su bırakıyoruz. Sokak hayvanlarımıza karşı duyarlı olarak, onlara sahip çıkalım” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108