Vodafone Online Self Servise Giremiyorum

Hattınız kapalı durumda olduğu için Online Self Servis'teki işlemleri yapmaya uygun değildir.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 10:00
Vodafone Online Self Servise Giremiyorum

Bir çok vodafone kullanıcısının başına geldiğini düşündüğüm vodafone self servise giriş yapamama ve işlem yapamama sorunuyla bende karşı karşıyayım. Bunun yanı sıra vodafone online self servise giriş yapmaya çalışırken sanki başka operatördeymişim gibi birde vodaofone abonesi değilsiniz diye bir uyarı alıyorum. Bu saçmalıklar üzerine doğal olarak bende vodafone müşteri hizmetlerini aradım ve telefonu açan bayana durumu izah ettim. Aldığım cevap ise vodafone com.tr sayfamızı kullanarak aldığınız hatanın ekran görüntüsünü bize ulaştırın. Hata görüntüsünü yolladım ve sabırsızlıkla cevap bekliyorum. Vodafone gibi dünya çapında hizmet sunan gsm operatörü bile kullanıcılarını böyle saçma sapan hatalarla karşı karşıya bırakıyorsa daha uzun yolumuz var demektir.

Vodafone Hattınız kapalı durumda olduğu için Online Self Servis'teki işlemleri yapmaya uygun değildir. hatasının çözümünü sizinle paylaşacağız. Tabi vodafone müşteri hizmetleri benim problemimi çözüp bilgi verirse.

banner119
Anahtar Kelimeler:
VodafoneSelf Servis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ıbrahim beydar 2018-05-13 10:59:03

Bir türlü self servisine giremiyorum

Avatar
Ayşe yidiz 2019-02-26 18:35:37

Vodafone online self servis görüşme detani gorunteleyemiyorum

banner56

banner108