Üçüncü şehit ailesine de evinin tapusu teslim edildi

Üçüncü şehit ailesine de evinin tapusu teslim edildi

19 Aralık 2016 Pazartesi 12:32
Üçüncü şehit ailesine de evinin tapusu teslim edildi

Bandırma Kaymakamlığı tarafından daha önce Diyarbakır’da şehit olan Polis Memuru İlker Narin’in ve Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Mehmet Kutlu’nun ailelerine hayırseverlerin de desteği ile tapuların teslim edilmesinin ardından, Şehit Erkan Özdemir'in ailesine de evinin tapusu teslim edildi.



Hakkari Şemdinli Durak Karakoluna düzenlenen hain saldırı sonucu Şehadet mertebesine erişen Jandarma Er Erkan Özdemir’in Marmara Adası'nda yaşayan ailesini Bandırma’ya aldıran Kaymakam Sonel, söz verdiği evin tapusunu Kadıköy Kaymakamlığındaki yeni görevine gitmeden önce Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile birlikte şehidin babası ve annesine teslim etti.



Şehit aileleri, gaziler, engelliler ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman başlarının tacı olduğunu belirten Kaymakam Sonel, “Bandırma’dan ayrılmadan önce şehit ailemize söz verdiğimiz evin tapusunu teslim etmenin huzurunu yaşıyorum. Bu ülke için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Evlatlarını bu ülkenin birliği ve güvenliği için şehit veren ailelerimiz için ne yapsak azdır” dedi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
EvTapuşehit Ailesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108